Kvantni Reiki

Tečaj 1. stopnje

Reiki je metoda naravnega energijskega zdravljenja z dotikom – s polaganjem rok in tudi brez dotika – na daljavo. Posebnost reikija je uporaba simbolov za odpiranje in usmerjanje energije na različne energijske ravni. Ravno zaradi tega je reiki univerzalna, preprosta in učinkovita tehnika, primerna za širok krog ljudi.

Vabilo na tečaj 4.3.

Tečaj 2. stopnje

Trenutno ni termina

Tečaj 3. stopnje

Vabim vse, ki bi se želeli poglobiti v ta čudoviti in univerzalni sistem energijskega zdravljenja, da se nam pridružite tečaju 3. stopnje. Tečaj je primeren za vse, ki ste opravili tečaj 2. stopnje in bi želeli z učenjem nadaljevati.

Vabilo na tečaj 18.2.

Reiki vaje

Vaje so namenjene reikistom vseh stopenj Reikija, ne glede na to, ali ste opravili tečaje pri meni ali kje drugje.

Vabilo na vaje 25.2.

Aura-Soma Slovenija

Maat Center smo uradni zastopniki in uvozniki Aura-Soma izdelkov za Slovenijo. V skoraj 20 letih izobraževanja in terapevtskega dela z barvno terapijo Aura-Soma smo pridobili dragocene izkušnje in široko razumevanje delovanja te čudovite celostne terapije.

Pri nas lahko naročite celoten izbor Aura-Soma izdelkov. Kontaktirate nas pa lahko tudi tisti, ki bi želeli svoje terapevtsko delo obogatiti z Aura-Soma izdelki, se izobraževati na področju barvne terapije in prodajati Aura-Soma izdelke. Vsem, ki ste zaključili uradna izobraževanja za barvne terapevte Aura-Soma, nudimo sodelovanje in podporo.

Tina Ogorevc Pavlin

Že več kot dve desetletji se ukvarjam z raziskovanjem, pridobivanjem novih znanj in iskanjem boljših in učinkovitejših načinov, kako pomagati sebi in drugim ljudem izboljšati kakovost življenja, obogatiti in olajšati življenje.

Sem refleksoterapevtka, tui-na terapevtka, Aura-Soma barvna terapevtka in učiteljica reikija. Deset let sem delala kot refleksoterapevtka in maserka, v zadnjih letih sem predvsem učiteljica metod, namenjenih samozdravljenju. Vodim tečaje, ki sem jih poimenovala kvantni reiki, vsebujejo tradicionalni reiki in moderne kvantne tehnike, tečaje biorgonomije in različne delavnice sproščanja, meditacije in podobnih tehnik.

Več o meni

Prijava na novice

Če želite prejemati novice ali vabila na naše delavnice in predavanja, vpišite svoj email naslov v spodnje polje